BMW řada 5 (2001)
16.4.2014BMW 530d E39.... V podstate stará šunka, vylietaná s približne 400 000km stočenými na 123 000km.... to je také slovenské... Vlastnia ju chudáci, alebo…
BMW řada 5 (Bawo)
CenturionCz 17.04.2014 21:42
Je vždycky hrozně
fajn si přečíst recenzi od někoho, kdo umí jak chválit tak kritizovat a je ohledně svého auta realista. Vždy se o to snažím i já. Čtenář na jednu stranu zná vady popisovaného auta, ale také o to více věří plusům, protože ví, že by o nich autor nepsal, kdyby nebyly plusy. Kolik lidí na auto.cz tu popisuje svůj vůz jako pomalu skvost nadnárodního významu. Proto chválím za super a čtivou recenzi. Ať slouží!-
Bawo 17.04.2014 23:35
« Re: Je vždycky hrozně
ahoj, velmi pekne dakujem za pozitivne hodnotenie. Cela tato recenzia ma byt hlavne o tom ze skratka aj takto stare auto, konkretne BMW je stale spicka a smelo deklasuje modernu produkciu. Malo to byt o tom ze je mozne si splnit radost za smiesnu cenu za kvalitu ktora velmi malo podlieha rokom ak je o auto normalne starane.
Urcite doplnim aj foto, len je spinave ako prasa >:D
poterienko 09.08.2014 20:08
Spotřeba
Já to říkám pořád, že ty nafotvé V6/R6 jsou ideální motory, co se týče kultury, spotřeby a výkonu. Ty máš 13 let (s prominutím) starou plečku s motorem, co by na svůj výkon snad ani nepotřeboval turbo, taháš jím těžkou vyšší střední + kardan a máš spotřebu 5,8l/100km. Řekl bych, že Octavie s dvoulitrem se můžou jít zahrabat do země a plakat studem.-
Bawo 10.08.2014 20:16
« Re: Spotřeba
Presne tak! Ako aj pisem v recenzii, stara sotolina >:D
Kazdopadne vobec neposobi tak staro a uz vobec nie ked sedim za volantom.
Presne ako pisem v recenzii, v pohode deklasuje cokolvek a co sa tyka spotreby, tak akoze no comment.... keby som to nepocital aspon 10 krat tak to sem ani nenapisem... aj tak sa mi nechce tomu verit..
umo 09.08.2014 20:14
Ach jo
"...Cesta spat relativne mensia premavka opat po dialnici, priemerna rychlost 150km/h, obcas 160-170km/h....". Čiže porušujem zákon a ešte sa s tým chválim. Veď to je také slovenské :no: