Volkswagen Polo (2000)
24.1.2017VW Polo 6N2 se spolu se svým bratříčkem v podobě první Fabie jeví jako ideální první auto. Tak se jevilo i mně, proto se také mým prvním autem stalo.…
Volkswagen Polo (AleRx8)
gagarin_cccp 25.01.2017 06:32
:-)
Zdar, přesně tenhle na hounomotor jsem měl v Poloautě taky a stejně jsem mu říkal Poloauto:-) tedy tu předface verzi s hnusným interiérem a čumákem. Bylo to moje druhý auto po Favoritu. Mám na to dobré vzpomínky,ale motor byl tragický-ano, nebezpečný,člověk se bál předjet kolo , když jsem s tím jel kolem kila, tak to točilo ke 4000 ot. Ten motor je děs! Jediné,co na něm bylo pozitivní,že za chvilečku topil a že byl blbuvzdornej, toť vše. Jinak recenze pěkná :yes:-
AleRx7 28.01.2017 12:14
« Re: :-)
Díky za reakci :-) Myslím, že nás s "Poloautem" bude víc, sice to není moc originální, ale naprosto přesné. Věřím, že z Favorita to musel být obrovský skok, přestože to nebyla ještě faceliftovaná verze. S motorem naprosto souhlasím, nedoporučil bych jej ani nepříteli. Když tak nad tím přemýšlím, tak to sis možná oproti Favoritu, minimálně co se dynamiky týče, snad i pohoršil :-)
Co mě vyloženě fascinuje, je fakt, že tyhle litry se u těch modernizovaných kousků dají najít i ve spojení s klimatizací... Nedovedu si představit, jak tohle auto musí jet se zapnutou klimou, opravdu ne :-)
Ale auto samo o sobě je solidní, pro začínající řidiče ideální.
Fenrir 03.04.2019 13:22
Aspoň ty 4 válce když nic jinýho :D
Ahoj, hrozně jsem se nasmál při čtení, super recenze 100 % souhlasim. Při předjíždění je třeba vidět aspoň kilometr dopředu a podřazení na čtyřku se stejně nic nestane a píst zvedající kapotu je to jediné co je pod ní zajímavé. Já tohle stejné pořád mám a jediné v čem se trochu liším od tebe že jsem s ním dokázal jet i za 5,3 ,normálně jezdím za 6 a už jsem do něj dokázal narvat dvě kola :-) (5 dveří)-
Đawson 26.05.2019 19:27
« Re: Aspoň ty 4 válce když nic jinýho :D
Já si pořídil fábku 1.0 mpi se 44kw >:D je to slimejš na urovni 40 kw htp... ale když člověk jezdí převážně město a mimoměsto, stačí to >:D měl sem před tím fábii v 1.2 tsi a 81 kw... jako motor to je mnohonásobně lepší, rezerva při předjíždění je návyková, ale dálnicím se vyhýbám a když jedu např trasu mladá boleslav havl. brod... celej úsek je samej kamion a předjet bylo o krk i s 81 kw... nemá to při dnešním provozu a policii cenu riskovat >:D