Jak hodnotit auta ostatních čtenářů
Jak hodnotit na Moje.auto?
Na Moje.auto rozlišujeme dva typy hodnocení. Hodnocení vozu samotným majitelem a hodnocení auta čtenáři. Majitel udělí svému vozu body (od 1 do 10 bodů) v několika kategoriích v průběhu procesu přidávání vozu na Moje.auto, toto hodnocení však může na základě nejnovějších poznatků kdykoliv upravit.
Uživatelé moje.auto.cz hodnotí taktéž na stupnici od 1 do 10 bodů, přičemž jeden bod znamená nejhorší, deset potom nejlepší výsledek. Hodnotící stupnici naleznete vždy na kartě auta pod hlavním obrázkem. Stupnice má čtyři úrovně. Do celkových výsledků se počítá celkový dojem, který ovšem udělujete na základě hodnocení jednotlivých oblastí.
Dobře si proto promyslete, kolik bodů udělíte za auto, kolik za fotografie auta a kolik za klíčovou část - recenzi. Na základě hodnocení těchto oblastí udělte body za celkový dojem. Hodnocení bude platné pouze v případě, že ohodnotíte všechny oblasti. Své hodnocení můžete kdykoliv změnit.
Hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé, kteří mají navíc v moje.auto.cz vloženu recenzi svého auta.