Podrobný popis služby
Princip služby aneb řidiči sobě
Služba Moje.auto portálu Auto.cz poskytuje unikátní informace o autech. Hovoří zde totiž o nich jejich majitelé či provozovatelé. Každý majitel (či provozovatel) hodnotí automobil v několika kategoriích a odpovídá tak na otázku, zda je či není spolehlivý, praktický nebo levný na provoz. Návštěvník stránek Moje.auto se může jednoduše proměnit v jejich tvůrce.
Stačí se zaregistrovat a poté v několika jednoduchých krocích přidat informace o svém voze, jeho fotografie a případně video. V diskusi pod vozem zjistíte, jaké zkušenosti mají s daným typem automobilu ostatní uživatelé a z hodnocení vyčtete, jak se váš automobil líbí ostatním čtenářům. Na Moje.auto velmi uvítáme i zkušenosti řidičů s firemními vozy.
Proč se přidat?
Přidáním svého auta, uvedením vlastních zkušeností a přidáním objektivní recenze pomůžete ostatním uživatelům s výběrem „nového“ vozu. Dnes pomůžete vy jim, zítra pomohou oni vám. Až budete kupovat své další auto, třeba právě na Moje.auto najdete informace, které hledáte.
Jak začít?
Přijde na to, co chcete dělat. Chcete-li prohlížet a hodnotit auta ostatních, přihlaste se a přejděte na titulní stranu. Nejste-li registrovaný uživatel, zaregistrujte se. Jakmile budete přihlášeni, můžete hodnotit auta ostatních i přidat automobil vlastní. Nápovědu ke každému kroku naleznete vždy v pravém sloupci.