Volha GAZ 24 (1989)
14.2.2009Auto bylo koupené nové v roce 1989 panem doktorem komunistou a zasloužilm udavačem-no jinak by si ji koupit nemohl a mel ji do roku 2004 a nabrousil s…
Volha GAZ 24 (15filip15)
"-- skrytý --" 15.02.2009 00:22
Závada?!
Trošku krátká recenze na takové auto, ale na konci mě zaujala závada co popisuješ - asi jde o první případ, kdy vyletěl motor z kapoty...jak se říká >:D >:D Pěkné auto, občas ho potkávám(v černé) a je to skvost! :-) -
"-- skrytý --" 15.02.2009 20:30
Recenzia
pridaj prosim ta fotky, rozsir "recenziu" a hlavne zacni pouzivat ciarky!!! inak mas pekne auta, vyhodil si to sem naraz vsetko, v tvojom pripade ale plati ze menej je niekedy viac, radsej menej aut a viac o nich, skus to napravit, tvoje auta si to urcite zasluzia, zatial hodnotim podla realneho stavu -
15filip15 16.02.2009 14:54
« Re: 24
Tak s vyspelostí a tech. se Volha porovnat s 124 nedá ale s pohodlností a jízdou určite jo s Volhou ve 100Km/h přejed železniční přejezd jenom to zacvaká ale není to moc cejtit Volha má vzadu list pera přední náprava je výkovek jak z kolejnice.
Jezdil jsem s ní do Francie cca 1200km a po 14h jízdy jsem vylezl a jako kdybch ujel jen 100km
Stará Volha 21 je ješte lepší kočár-styl USA aut vše pořádnej metroš :-) :-)
PlumJelinek 13.08.2009 16:16
Nádherné auto
Opravdu krásný vůz, úplně mě fasnicuje. Jesltli bude časem nějakej peníz navíc a místo před domem, tak bych si právě tuhle Volgu rád pořídil, jako pěkné víkendové vozítko - veteránka. Máš jí pěknou, ta starší verze s chromovou maskou je hezčí než ty pozdější s černou plastovou. I ten interiér mi připadal stylovější. Jen škoda, že je tu tak málo fotek, nejsou kompletní technické inforamce a kratičká recenze. Pokud budeš moct, tak jí prosím doplň, u tohohl auta je opravdu o co stát.