SsangYong Musso
zobrazit fotogalerii (12 fotek)
Navigace
- Slabé stránky
- Zkušenosti se servisem
- Zkušenosti s prodejcem
Popis vozu
Koupil jsem toto vozidlo bez jakékoliv zkušenosti s tereňákem a touto značkou.Cena byla lákává a auto se mi líbilo i když mělo avizované vady (špatně řadila zpátečka a přiřazovalo 4x4) . Když jsem s ním jel poprvé moc se mi to líbilo. S autem i přes závady které jsem vlastně neodstranil (prostě jsem jezdil a jezdil) jsem si opravdu užil zábavu. Zlobilo přiřazení 4x4 (bolest podtlakového systému), takže někdy byl pěkný adrenalin, když jsem lítal v blátě jestli bude fungovat 4x4 a nebude mě muset vytáhnout traktor. Nechal si v terénu opravdu líbit dost a na silnici díky nezávislému zavěšení všech kol byl opravdu pohodlný a dobře čitelný. V autě byla dobrá výbava abs, klima,servo,stavitelný volant atd. takže pohodička.
Po roce kdy jsem se musel rozhodnout jestli zainvestovat nebo prodat - vyhrál prodej. Určitě je to ale zajímavý auto který se zbytečně podceňuje.
Silné stránky
- pohodlí a prostor
- dobrý motor MB
- dobrá spotřeba i v terénu
- prostupnost
- pořizovací cena
- robustní rám a konstrukce
Slabé stránky
- image značky
- dostupnost dílů a servisu
- systém přiřazení 4x4
- řazení pomocí táhel (odcházejí a ničí převodovku)
- ruční brzda neúčinná a nevydrží
Zkušenosti se servisem (poruchy, opravy):
Servis dost neštastný. Nic na to není a když je tak je to dost drhé. Sice motor MB ale ten se většinou neporouchá. Každá blbost se musí objednat a čekat. Dobrý díly mají v Praze (veleslavínská) po internetu pošlou skoro vše a servis v radíkovicích u HK.
Zkušenosti s prodejcem (autosalon / autobazar)
Auto jsem koupil v ostravě v bazaru - věe v pohodě a kupodivu mě řekli všechny závady ale já to bral na lehkou váhu.
Novinky
- 28.3.2009 12:01 - the end
- .....auto prodáno 01-2006
Fotogalerie
Video
Přímý odkaz na video.
Diskuse: SsangYong Musso
Poslední příspěvky - chronologicky (3 z celk. 3):
Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem! nepřihlášený | přihlásit | zaregistrovat