Havarijni pojisteni - poskozeny odjel od nehody
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…
Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…
Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…
Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…
Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…
Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…
Dobry den, nacouval jsem pri parkovani do pana, ten rekl, ze je to v pohode, nema cas to sepisovat, at mu dam 1500, ze si to prelakuje a odjel, spz, kontakt nemam.. ja mam auto docela odrene, chtel bych si ho nechat opravit na havarijni pojisteni (mam nizkou spoluucast). Mohu se, prosim, zeptat, jak to mam nahlasit pojistovne, abych neudelal nejakou blbost a nekratili mi plneni atd. Napadly me varianty:
Nahlasit tak jak to bylo, zaplatim spoluucast
Nahlasit, ze me nekdo odrel na parkovisti, pachatel neznamy - policii jsem nevolal, zaplatim spoluucast
Nahlasit, ze jsem autem nacouval do sloupu na parkovisti, zaplatim spoluucast
Diky