Renault Scenic, Megan rok 97 a víš
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
"-- skrytý --" 12.02.2009 22:31
závady
Ahoj Renaultáci,pročítal jsem vaše přízpěvky a koukám že jsou pořád stejné a záhadné závady. Mám nějaké zkušenosti a i ty kroužky na A.B.S jsem vyřešil svou výrobou.S tím imobilizérem to jde,zkuste si zkontrolovat zapalovací modul a jeho řádné ukostření.Když ho má špatné,hází to chybu do řídící jednotky jako starteror.A s kolísáním otáček to je MAP senzor a nebo krokový motůrek u klapky. -
"-- skrytý --" 20.02.2009 14:35
Scenic 97
Pro všechny kteři poradej:Mam problem nemužu otevřit auto na dalku jen klickem odemknu,ale nevypne se imobilizer.Musim mačkat kod pro odstraněni imobilizeru, Mate stim někdo zkušenost? -
"-- skrytý --" 18.08.2009 22:54
scenic 2001
Zdravim všecky mam menší problem s rádiem koupil sem v patek scenika daval sem novou baterku a zakodoval sem radio, tak sem zajel do renaulta aby mi ho odbllll. ale nejak se nedaří.Potřeboval bych vigenerovat kod podle typu rádia poradí mi někdo kde hledat miki plzen -
odok 14.11.2010 13:45
Scenic 97
Zdravim vsechny mam problem s nastartovanim motoru.Nevi nekto poradit?Po skratu v elektoinstalaci jsem menil ridici jednotku motoru za rovnaku a uz i odblokovanu.Nepomohlo.Mam scenic 1.6 r.v.97 automat a nevim jestli nahodou neschorela i ridici jednotka prevodovky.Ma vliv na nastartovani motoru RJ prevodovky?Dekuji Ondra -
petura 09.12.2011 12:34
scenik
Potřeboval bych poradit .Při jízdě my klesnou otáčky motoru na minimum a auto se pomalu zastaví .Já musím vypnout motor a znova nastartovat a mužu jet dál .Nemáte s tím někdo zkušenost .Děkuji.