MITSUBISHI Lancer Evolution xxx
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi
-
"-- skrytý --" 02.09.02 15:35
« Re:
To habba: U firmy Denzel (v řadě zemí střední Evropy, vč. ČR, prodává mj. Mitsubishi, ale nikde značku Subaru) si dokonce pořídili jednu Imprezzu, aby mohli novinářům na okruzích předvádět, o co je Lancer lepší. Ale novinářům to od doby, co jim několik Lancerů totálně zbořili, raději nepůjčují, o zájemcích o svezení z řad běžných smrtelníků ani nemluvě. Ale z úst povolaných (kteří měli tu příležitost se osobně svézt) jsem slyšel shodný komentář: Subaru je dobrý sporťák pro sportovně založené řidiče, Lancer je však závoďák na civilních číslech (SPZ) pro otrlé dravce, kteří to opravdu umějí! Jak jsem nakoupil, tak prodávám. A půjčit mi to nepůjčili... (že by věděli, proč?) -
« Bez nadpisu
Ahoj, tak nejak by me zajimalo, jestli je mozny 7ku videt nekde na zivo? popripade se v ni svest... netusite jak to vypada s Evo 8? nekde jsem snad uz nejaky naznaky videl. Proc neni tenhle model v normalni nabidce dealeu v CR?
Kazdopadne je to Mitsu designove hezci nez Subarko. Mate zkusenosti s porovnanim Subarkö x Mitsu?