reklama


Diskuse

Škoda Superb (2003)

10.4.2008

Jedná se o Škodu Superb, po úmrtí naší bývalé mnou nikdy v budoucnu nezapomenutelné Oktávky jsme byli opět postavení před dlouhé a složité rozhodováni…

 

Škoda Superb (TurboKluk(smazat hodnoceni))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz


  • 00 Reagovat !

    foto Roman30

    Roman30 14.04.2008  09:30

    Recenzia

    Skúšal si ju čítať po sebe? No neviem ale dvakrát to isté. ;-\
  • 00 Reagovat !

    foto Deutscher

    Deutscher 14.04.2008  17:31

    sorry

    no prepáč kámo, ale neviem čo sa ti nepáči na mojich fotkách... ja som ti dal čistých 10 bodov, tak som zvedavý ako sa zachováš ;-\
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 14.04.2008  19:41

    310Nm?????

    Nevim jak jsi na to prisel ale ten tvuj superb ma ,,pouze,,285Nm ;-)
    • 00 Reagovat !

      foto jmurjr-H22A7-

      jmurjr (H22A7) 14.04.2008  19:55

      « Re: 310Nm?????

      no, mne sa zda, ze 1.9TDI malo tych 310nm. ved aj veselyt ich ma.
      • 00 Reagovat !

        foto Ronnyp-RSKa-

        Ronnyp (RSKa) 14.04.2008  20:04

        « Re: Re: 310Nm?????

        no co ja vim tak se mi zda ze tam je stejnej motor jako ma fabia RS a to je 96kW 310Nm!!!drive se daval i do octavii i passatu!!!
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.04.2008  20:29

          « Re: Re: Re: 310Nm?????

          Jo mate pravdu motor v našem superbu ma skutečně 285Nm, 310Nm ma verze s automatickou převodovkou, teoreticky.
          • 00 Reagovat !

            foto Ronnyp-RSKa-

            Ronnyp (RSKa) 14.04.2008  20:31

            « Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

            s tim automatem to podle me nemusi byt pravda
            • 00 Reagovat !

              foto PeT-a-RSKa-

              PeT-a (RSKa) 14.04.2008  20:52

              « Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

              Nemá náhodou Tiptronic snížený točivý moment na 285Nm?? A manuál 310 Nm stejně jako Fabia RS??...
              • 00 Reagovat !

                foto jmurjr-H22A7-

                jmurjr (H22A7) 14.04.2008  21:01

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                s touto verziou suhlasim. :yes:
                asi je najpravdepodobnejsia.
                • 00 Reagovat !

                  foto kewlarsiet

                  kewlarsiet 14.04.2008  22:59

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                  Aj verzia s manualom ma len 285 Nm krutiaci moment. ;-)
                  • 00 Reagovat !

                    foto Deutscher

                    Deutscher 15.04.2008  12:53

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                    no teraz už vážne neviem. ja mám 2.0TDI a tam je 320 Nm. 1.9 s automatom na tých 285, ale koľko má manuál?!?! neviem, ale keď to bude 310Nm tak potom prečo má 2.0 iba 320Nm.... ???
                    • 00 Reagovat !

                      foto kewlarsiet

                      kewlarsiet 15.04.2008  14:22

                      « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                      1.9 TDi 130PS robili s 310Nm a 6kvalt. Do Superbu ale montovali tento motor s 5kvaltom a s krutiacim momentom 285Nm. 2.0 TDI-PD ma 140PS a 320Nm+6kvalt. Aj nova generacia TDI-CR ma 140PS a 320Nm. Takze tak. :-|
                      • 00 Reagovat !

                        foto Ronnyp-RSKa-

                        Ronnyp (RSKa) 15.04.2008  15:57

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                        tak to by pak vsechno vysvetlovalo!!!ale nechapu proc v passatovi je ta 96kW verze s 6ti stupnouvym manualem a 310Nm!!!
                        • 00 Reagovat !

                          foto

                          "-- skrytý --" 15.04.2008  17:45

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                          Predevsim si myslim ze je to pouze marketingovy tah.Ten motor snese podstatne vic.Delal se i se 110kW a 350Nm napr seat leon cupra.Vemte si jak by to vypadalo v ceniku:
                          Superb 1.9 Tdi 310Nm bla bla.....850000Kc
                          Superb 2.5 Tdi 310Nm bla bla ....1200000Kc
                          tak to snizi na 285Nm aspon na papire ve skutecnosti je to urcite jinak.
                          • 00 Reagovat !

                            foto

                            "-- skrytý --" 15.04.2008  19:05

                            « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                            110 kW TDI měl 320 Nm.

                            Když mluvíš o tom, že ten motor snese podstatně víc... Nesnese. Různé výkonové verze TDI se od sebe konstrukčně odlišují. Např. 74 kW TDI a 96 kW TDI v žádném případě nejsou stejné motory.

                            110 kW TDI má oproti 96 kW TDI sice jen o 10 Nm větší točivý moment, má ale úplně jiné turbodmychadlo (Garrett GT1749VB), zesílená ložiska pohyblivých součástí, písty z jiné slitiny, větší mezichladič stlačeného vzduchu a větší chladič oleje. Obdobné rozdíly jsou i mezi ostatními výkonovými variantami.

                            V Superbu byl ten motor ultumen na 285 Nm kvůli 5tistupňové převodovce, která není stavěná na 310 Nm.
                            • 00 Reagovat !

                              foto kewlarsiet

                              kewlarsiet 16.04.2008  12:43

                              « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 310Nm?????

                              Co viac dodat... :-) tak to proste je. :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto Kubyyyk

    Kubyyyk 16.04.2008  12:45

    Úpravy

    DECENTNÍ KŘIDÉLKO??????????????
    Tím to auto uplně zabiješ!!! Spíš si sundej ty čevenomodrý plastový podložky pro SPZ, to vypadá blbě!!!
    Jinak superb good
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 16.04.2008  13:53

      « Re: Úpravy

      Neboj nic ve stylu WRC tam dávat nebudu ale něco aby to oživilo ten na mě moc jednoduchy zadek možna bude stažit jen nějáka lišta na víko kufru
  • 00 Reagovat !

    foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

    Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 16.04.2008  16:16

    Super Superb...

    feferonka(manželka 'superba') - 8-10-10 a jak dokončíš úpravy, máš u nás 10 ;-) toto auti si to zaslouží...
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 22.04.2008  18:46

    luaksh99

    Tento prizpěvek jsem psal uživateli lukash99, zde ho umistuji jen pro větší publicitu.
    Jsme velmi zklamán tvým jednaním a tvou neobjektivitou, byl bych rad kdyby jsi mi radši už nic nikdy nehodnotil.
    Nechapu tve jednani, aby ostatní věděli proc te tady napadám tak zde prepisu nasi komunikaci.

    Předmět: Fotky
    Adresát: lukash99
    Datum: odeslání: 2008-04-21 18:32:34 | přečteno: 2008-04-22 13:30:36
    Zpráva: Prosim te mohl bys mi napsat co ti v mych fotkach chybi abych mel za deset

    Předmět: Re: Fotky
    Autor: lukash99
    Datum: odeslání: 2008-04-22 13:31:05 | přečtení: 2008-04-22 18:32:15
    Zpráva: no kamo nic. povedz co ti chyba na mojich a budeme to mat obaja za 10...
  • 00 Reagovat !

    foto Deutscher

    Deutscher 23.04.2008  19:13

    10

    tak máš to za 10.... ale či mi to ty vrátiš ta kto mi je jedno >:D maj sa
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.04.2008  21:15

      « Re: 10

      Z budes mit foto za 10 rad ti ty body dám, sorry za tu aferu ale ne to oplaceni jseem fakt haklivy.
      Zkus tam nafotit nejake pekne fotky u lesa na louce ne letišti nebo tak, něco kde to auto pěkně vynikne třeba při zapadu slunce nějkauo tu romantiku. >:D >:D >:D
      • 00 Reagovat !

        foto Deutscher

        Deutscher 24.04.2008  14:06

        « Re: Re: 10

        no dobre. a co ma superb hladat v lese??? nechcem vyrivat, to je iba tak...
  • 00 Reagovat !

    foto Roman30

    Roman30 25.04.2008  10:11

    10b

    Vidím že sa to tu pomenilo k lepšiemu a fotiek riadne pribudlo.
  • 00 Reagovat !

    foto mate59

    mate59 02.05.2008  19:20

    máma

    Všetko pekné,prepracované,myslím, že maminka /ak to skutočne písala ona/ tomu dala korunu. :-) :-)
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 02.05.2008  22:35

    Dal

    Sem tip na nejlepší recenzi ;-) :-) .
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 02.05.2008  22:36

      « Re: Dal

      BTW - Zavazadlovej prostor má 480 l ;-) .
  • 00 Reagovat !

    foto pedro26

    pedro26 04.05.2008  18:58

    Čištění kol

    Nevím jestli je přípravek na sporáky úplně TOP možnost, jak čistit disky :-) Určitě to nezkoušej na úžasný, co chceš koupit. Doporučuju prostředek od Sonaxu na čištění těchhle nečistot. Nedávno jsem čistil Octuši po podzimu a zimě od asfaltu, oleje a jinech sr..ek. Byla od toho chuděra úplně cela. Postříkal jsem třeba dveře, nechal 2-3 minuty působit a po dveřích se začalo roztýkat rozpuštěných svinstvo ( hroznej pohled ). Jen sem setřel a hotovo. Cena asi 160,-
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 04.05.2008  22:59

      « Re: Čištění kol

      Jasne na ty klasicke bez barvy by to nemelo pusobit něják špatně ale ne ty nove bych to asi nezkousel, to mas pravdu.
      NAhosou minuly tyden jsem byl v obchode a meli tam nejakou sadu od Sheronu tak jsem ji zkusil a celkem fungovala a možna i lip než ta do kuchyně ale pravda že ja na tech kolech jeste žádnou zažranou špínu neměl pač auto myju každy tyden, někdy i dvakrát podle nálady a zhruba jednou měsíčně jde vosk a do myček už nejezdím páč je to dobre tak na zničení laku nic víc.
  • 00 Reagovat !

    foto TurboSlecna

    TurboSlečna 06.05.2008  08:40

    Folie na okna

    Schvaluju ti tmavé folie na okna, vypadá to dost good ;-)
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 06.05.2008  18:07

      « Re: Folie na okna

      A kola,světla ? ;-\ :-)
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 06.05.2008  18:06

    Návrh

    Dotze ( Ty maj alespoň 18 nebo 19 palců ne ? ) tam dej i fólie tam dej ;-) . Ale ty pofaceliftový světla nevim no připomíná mi to Fabii po faceliftu takže podle mě spíš ne :-) . Jo a ještě navrhuju dát dozadu nějakej decentní spoiler ideální by byl ten z OIIRS ;-) :-! . Já bych to udělal takhle :-) ;-) . Jo a ještě jedna připomínka ty černý lišty na dveřích a nanáraznících bych nechal nalakovat do barvy auta a na ty lišty bych dal chrom lištu ;-) . Tady máš odkaz jak to vypadá :[odkaz]
    Bohužel tady je to vidět jenom na tý černý barvě takže nevim jak by to vypadalo v kombinaci s tvojí stříbrnou ;-\ . Tady máš ještě jeden odkaz kde ta lišta sice neni v barvě auta ale s tou chrom lištou ;-) : [odkaz] myslim si že to vypadá docela dobře ;-) :yes: . To by asi bylo vše >:D :-) .
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 06.05.2008  19:20

      « Re: Návrh

      A ještě sem zapomněl na chiptuzing doufám že ho taky provedeš ;-) Minimálně na max. >:D :-!
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 06.05.2008  19:30

    Jaká

    Že to je výbava ? Classic pravděpodobně . Newym proč jste si nekoupili Elegance :-! daj se sehnat docela levný viz :[odkaz] >:D
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 06.05.2008  19:36

    Interiér

    Tehle interiér je krásnej : [odkaz]
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 06.05.2008  19:36

      « Re: Interiér

      • 00 Reagovat !

        foto

        "-- skrytý --" 06.05.2008  19:38

        « Re: Re: Interiér

        Dekor - Pravý dřevo,béžový kožený potahy,automat,multi.volant prostě nádhera ale ta béžová by se asi dost rychle zasvinila ;-\ >:D 8-s .
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  07:09

          « Re: Re: Re: Interiér

          Ja jsem spiše sporvne založen takže dřevo nechávám na auta typu 300koni a 2,5tuny co umi jet jen rovně, bohužel superb se jim blíží.
          K těm kolum, původni myšlenka byla 17 ale po hledani pneu asi dam 18 a 225/40/18, Ale newim ted jsem byl v ostrave na autosalonu a ty doty tam byly na bmw a moc mi tam nesedely uvidim mam vice favoritu asi je tu přidám, jinak folie jsou na 100procent jeste ale newim jestli tmavé nebo leske zrcadlovky.
          Aty lišty bych možna siš než do chromu dal na stříbrny mat.
          Jinak ty nabídky na sauto jsou trochu drahe na muj vkus. A s twema svetlama taky newim mi se libi tyhle ale miminka by dozadu chtela CEČKA.
          • 00 Reagovat !

            foto

            "-- skrytý --" 07.05.2008  13:33

            « Re: Re: Re: Re: Interiér

            K těm fóliím : Určitě tam dej tmavý líp to vypadá ;-) . Když tam dáš ty pofaceliftový světla tak se nebudu zlobit ale lepší jsou ty co tam máš teďka ;-).
            • 00 Reagovat !

              foto

              "-- skrytý --" 07.05.2008  13:34

              « Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

              A jak je to přesně s tou Anglií ? :-) Já řikám ne ale je to na tobě ;-) :-) .
              • 00 Reagovat !

                foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  14:48

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                No turboslečně se taky ty světla moc nelibi tak uvidim.
                A na co říkáš ne?
                Chtel bych jet do anglie asi tak na 3 měsíce vydělat nějáke slušnější prachy. Páč tady jako student s gymplem seženu tak praci dělnika nebo řidiče za ani ne 10 tisic čistého a tam mam nějakych 50 000 mimus ubytovani a dalsi živitni naklady a hlabně tam mam jako velke plus ten jazyk.
                • 00 Reagovat !

                  foto

                  "-- skrytý --" 07.05.2008  14:58

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                  Tak to ti schvaluju >:D ;-) . Já si myslel že to bude na dýl ;-) . Superba tak asi nevezeš co ? Nebo jo ? A jestli jo tak doufám že budou aktualizace ;-) :-) .
                  • 00 Reagovat !

                    foto

                    "-- skrytý --" 07.05.2008  14:59

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                    A jo a co ten chiptuning ? Bude ? :-)
                    • 00 Reagovat !

                      foto

                      "-- skrytý --" 07.05.2008  15:00

                      « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                      Jo už jsem si všimnul v recenzi že bude >:D sem slepej >:D . A do tý Anglie jedeš sám jo ? :-)
                      • 00 Reagovat !

                        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                        TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  15:12

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                        No chip bude urřo na tech 120kw ale prvni bude delat ty větší brzdy a jine disky a gumy asi nakonec 225/45/18, no a chip bude posledi uprava.
                        No zatim sám ale doufam ze az spritelkyni skonči škola tak za mnou prijede, sueprb tady zustava pro maminku
                        • 00 Reagovat !

                          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                          TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  15:13

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                          spiš bych si tam koupil motorku a hlavne notebook
                          • 00 Reagovat !

                            foto

                            "-- skrytý --" 07.05.2008  15:39

                            « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Interiér

                            Motorku ? Novou ? Jestli chceš nějakou lepší tak to bude stát docela dost si myslim ;-\ ;-) . Ale v Anglii to pravděpodobně bude levnější než tady :-) :-| .
  • 00 Reagovat !

    foto Kubyyyk

    Kubyyyk 07.05.2008  15:44

    Na 3 měsíce do Anglie???

    No nevím, to utratíš to stejný co vyděláš, možná vyděláš i míň. 3 měsíce ti moc nepomůžou!!!! :no:
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  16:06

      « Re: Na 3 měsíce do Anglie???

      pěkný nazor jen newim s jakym výdělkem to počítač, mohl bys mi ho trochu osvětlit, rad bych se poucil, nemyslim to sarkasticky
      • 00 Reagovat !

        foto Ondrej-Samal

        Ondřej Šámal 07.05.2008  16:10

        « Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

        Tak v Anglii se pohybují hodinový sazby kolem 8 liber, v Irsku je to lepší, tam v průměru 11 (v přepočtu). Být tebou, jel bych na delší dobu, za 3 měsíce si tak akorát vylepšíš jazyk. Mimochodem Irsko je lepší volba, lidi tam nejsou tak namyšlení, Čechy mají celkem rádi a hospody tam jsou bezkonkurenční ;-)
      • 00 Reagovat !

        foto Kubyyyk

        Kubyyyk 07.05.2008  16:30

        « Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

        TurboKluk: V poho, já to neberu špatně :-)
        Ségra tam pracuje 3 roky a já tam chtěl za ní jet na 2 měsíce a říkala ať to nedělám že prodělám dost peněz. Práci ti nějak dobrou nedaj, plat budeš mít minimální. Strašný rance třeba v Londýně za autobus a ubytování stravování a podobně jsou tak˙ pálky ;-\
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  21:33

          « Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

          no o ten jazyk mi jde celkem dost jedu ted protoze v zari nebo rijnu jdu an vysku. A newim v irsku je celkem větší problem se domluvit s tim ejich prizvukem.
          • 00 Reagovat !

            foto Ondrej-Samal

            Ondřej Šámal 07.05.2008  21:38

            « Re: Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

            Ono v Londýně to není o moc lepší, žije tam několik desítek, možná stovek národností a každá má svůj specifický akcent. Ono si stačí vyjet do nějaký dělnický čtvrti a budeš mít problémy se domluvit i s rodilým Anglánem, takže Irové budou v pohodě ;-)
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  21:57

              « Re: Re: Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

              No ted toho lituju pac mi prave prisdly nabidky a jednu praci z irska bych bral hned, * ze jsem si to nepripojistil za tech 200kc
              • 00 Reagovat !

                foto Ondrej-Samal

                Ondřej Šámal 07.05.2008  22:01

                « Re: Re: Re: Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

                Moje kamarádka tam dělala rok jako au-pair, její ségra tam žije už asi 3 roky a ani jedna si nestěžovala. podle mě je Anglie už moc přehlcená, takže se tam na cizince koukají s despektem. Irové mají taky podobnou náturu jako my, Češi, to by mohlo pomoct.
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  21:37

          « Re: Re: Re: Na 3 měsíce do Anglie???

          No newim ja počitam asi takhle zhruba 1600 liber cisteho mesicne -300liber za ubytovani, doprava newim snad 100liber a jidlo snad zbytek, tim padem mi zbyde 1000 liber, i kdyby mi zbylo 500liber tak jsem v plusu pac mi to zaplatilo tři mesíce jazykove školy.
          Budu rad za každe info třeba o výdajích
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.05.2008  16:09

    takový pěkný golf a vy nehodnotíte, stydte se

  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 10.05.2008  23:03

    kola světla fólie

    kola jsou nejhezčí DOTZ jsou to pusiny
    černýma fóliema se nikdy nic nezkazí
    a ty světla jsou lepší ty po faceliftu
    aspoň tak si to myslím já KUBAAS
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 10.05.2008  23:11

      « Re: kola světla fólie

      dík za nazor
      • 00 Reagovat !

        foto

        "-- skrytý --" 11.05.2008  14:08

        « Re: Re: kola světla fólie a Na 3 měsíce do Anglie

        Ale mne sa viacej páčia tie čo sú na koktávke (asi len preto že je na nich logo :-| :-| :-| )ale tie DOTZ niesu zlé. A rozmery : veľké/vetšie R obrovské. Voľne preložené 315/30R20.
        Aspoň také by to chcelo. A tie svetlá, KUBAAS má pravdu. Môj oco bol v anglicku, ubyt. mal zadara, bývall s kolegami v rodinnom dome, celkom faj, z roboty a do roboty ich vozili, akurát si platil sravu, a jedna dôležitá vec (teda ak piješ >:D ) majú tam strašne drahé pivo. plechovka výde na cca.25 Kč. Tak veľa štastia >:-[] >:-[] >:-[]
    • 00 Reagovat !

      foto Johny-Rico

      Johny.Rico 13.05.2008  19:34

      « Re: kola světla fólie

      Přesně tak! Ikdyž ty kolka na Octavii jsou špicovní!!
      • 00 Reagovat !

        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

        TurboKluk(smazat hodnoceni) 13.05.2008  19:55

        « Re: Re: kola světla fólie

        dik za nazor
        • 00 Reagovat !

          foto

          "-- skrytý --" 13.05.2008  19:59

          « Re: Re: Re: kola světla fólie

          Fólie? Proč ne, ale prosimtě ne na okna u řidiče. Z hlediska bezpečnosti je na neřízených křižovatkách lepší vidět na řidiče, kam se kouká.
          • 00 Reagovat !

            foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

            TurboKluk(smazat hodnoceni) 13.05.2008  20:04

            « Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

            dobry postřeh ale tam je vidim celkem duležite pač mi tam včera bylo celkem horko.
            Ale vzhledem k tomu že jezdim i na motorce tak tvuj přízpěvek zcela chapu pač i když jsem na hlavni tak si vse hlidám.
            • 00 Reagovat !

              foto

              "-- skrytý --" 13.05.2008  20:12

              « Re: kola světla fólie

              fólie bych nedával.Podle mě je řidič potřebuje jen ve dvou případech:

              1) pokud má takovou masírku,že je mu už nepříjemné ža na něj každý čumí (do toho má Superb daleko)

              2) pokud má nějakou plečku a stydí se za to,že je v ní vidět (do toho má Superb ještě dál).

              Takže v tomhle případě jejich smysl nějak postrádám.
              Z hlediska designu je to věc vkusu,mě se to nelíbí,někomu se to líbí,těžko říct.Z hlediska bezpečnosti na silnicích je to katastrofa,když na křižovatce neni vidět na řidiče...stejně tak většina fólií trochu omezují i výhled ven. Podle mě fólie - :no:

              Co se týče kol,tak bych doporučoval nějaký 18 se zatmaveným designem,nejlepší je taková ta kovově světlě černá...k stříbrné barvě auto by to krásně sedlo... :yes:
              • 00 Reagovat !

                foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                TurboKluk(smazat hodnoceni) 13.05.2008  20:17

                « Re: Re: kola světla fólie

                tak ja beru přínos folie designovy, v autě neni takové horko a do určité miry chrani interier a s tim vyhledem ze vnitř to neni zas tak špatne určitě jde o to jake folie volíš a jakou kvalitu.
                ted jeste u tech 18 ony bohužel nejsou na supa homologovane takže to je zas takove male minus jinak ceny pneu jsou u 17 nebo 18 takřka stejne ale v 18 je min vyběr
                • 00 Reagovat !

                  foto

                  "-- skrytý --" 13.05.2008  20:34

                  « Re: Re: Re: kola světla fólie

                  jakože v techničáku neni alternativa na 18...? Aha,ale to je zvláštní,u tak velkýho auta.
                  Každopádně bych tohle neřešil,protože to nikdo řešit nebude... ;-) (to spíš budou policajti řešit ty fólie vepředu...).
                  Už jsem určitě osmnáctky na superbech viděl.Jinak já mam taky v TP ET45 a mam ET35 i jiný rozměr šířky ráfku(místo 7,5 mám 8)...tohle je podle mě uplně jedno.
                  Řiká se že jiný rozměr čehokoliv ničí díly na nápravě,ale to se řiká spíš proto,aby si lidi kupovali origo kola od výrobce...(samozřejmě pokud to neni nějaký extrém...)
                  • 00 Reagovat !

                    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                    TurboKluk(smazat hodnoceni) 13.05.2008  22:37

                    « Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                    Tak folie musi mit tmavost do určiteho procenta napsaneho v zakone
                    • 00 Reagovat !

                      foto

                      "-- skrytý --" 14.05.2008  09:04

                      « Re: Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                      Jojo, v tom máš pravdu, u nás není stanoveno kam se smí či nesmí dávat. Nicméně jakmile vyjedeš na západ, tak tě to policie přinutí sundat ze skel na předních dveřích (na západ od nás smí fólie být až od sloupku B dozadu, a já s tím plně souhlasím).
                      • 00 Reagovat !

                        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                        TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.05.2008  09:11

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                        no je to sice fajn ale pak už to nebude mit takový estetický učinek.
                        • 00 Reagovat !

                          foto

                          "-- skrytý --" 14.05.2008  09:24

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                          Mě akorát vadí, že není vidět na řidiče. Tady na Praze 6 se pohybuje i taková olivově zelená autoškolní oktávie se začerněnými okny odpředu až dozadu, a na tu jsem přímo alergický. Estetika u mě v tomhle případě nemá místo. Nicméně dokud to u nás bude povoleno, tak s tím nějak budu muset žít.
                          • 00 Reagovat !

                            foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                            TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.05.2008  09:34

                            « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                            Ja se ti nedivim a v autoškole by to opravdu nemělo co dělat, no zkusim si v nějakem editoru zatmavit jen zadni a pak cele a uvidim ale asi se priklonim k celemu
                  • 00 Reagovat !

                    foto Special-line

                    Special-line 14.05.2008  09:26

                    « Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                    Já nevím, já bych byl s tou změnou ET opatrnej. Pak si pohneš s úhly rejdu a dost tím ovlivníš jízdní vlastnosti.
                    • 00 Reagovat !

                      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                      TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.05.2008  09:33

                      « Re: Re: Re: Re: Re: kola světla fólie

                      no a taky se bojiím yb se tam vlezly, to tekde pořadně naložím a pak to bude dřít aso to kaslu dám 17 vychazejizhruba 1500 na disk levněji a to už je dost
  • 00 Reagovat !

    foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

    Novic (Porsche team/GT-R team) 13.05.2008  14:27

    Dotz

    kup ty dotz ;-) jsou nezajimavejsi a budou se k supovi hodit(snad).a tipuju ze na dlouhe trate je sup a na sprinty golfík
  • 00 Reagovat !

    foto Kysky

    Kysky 14.05.2008  17:39

    světla facelift

    Mě se líbějí, až na ten chrom tam přidanej :-!
    • 00 Reagovat !

      foto

      "-- skrytý --" 14.05.2008  17:48

      « Re: světla facelift

      M2 SE NEL9B2J >:D >:D
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.05.2008  18:10

      « Re: světla facelift

      jakej chrom
      • 00 Reagovat !

        foto Kysky

        Kysky 14.05.2008  18:55

        « Re: Re: světla facelift

        Ten chromový pás vedle světla ;-) na té fotce co tam máš ukázku těch světel :yes:
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 14.05.2008  19:14

          « Re: Re: Re: světla facelift

          JO UŽ VIM NO O TOM BYCH MOZNA DUMAL KDYBY BYL CERNY ALE DAT NA STRIBRNOU CHROM JE ZBYTEČNE
          • 00 Reagovat !

            foto Kysky

            Kysky 14.05.2008  19:39

            « Re: Re: Re: Re: světla facelift

            tojn, já osobně nemám rád auta, která jsou "vyzdobená" chromem, ale je to machrování s tím že má člověk lepší verzi než doopravdy má, tedy napodobování...
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 14.05.2008  19:10

    Dotz

    Jsou prostě nejlepší :-! ;-) .
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 14.05.2008  19:39

    Světla a kola

    Tak ty faceliftované světla určitě nemají chybu a z těch kol bych váhal ale jestli chceš tak ti pošlu jedny fakt super za good cenu tak když tak napiš.
  • 00 Reagovat !

    foto Deutscher

    Deutscher 16.05.2008  15:07

    kolesá

    odkial mas tieto ponuky na disky. hod mi prosim wbovu stranku de to je. dakujeeeem
  • 00 Reagovat !

    foto Kysky

    Kysky 16.05.2008  20:33

    Dotz

    Dneska na náměstí je měl někdo na Renaultu Laguně grandtour II před faceliftem já sjem čuměl. :yes: :yes: :yes: :-) Ale na Superbu budou lepší určo :-)
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 16.05.2008  22:31

      « Dotz

      někdo na MA je ma na outlanderu a vypadaji taky suprove a jeste jsem je videl na bmw, no tak teda běda jestli se nebudou libit když si je koupim
      • 00 Reagovat !

        foto Ronnyp-RSKa-

        Ronnyp (RSKa) 16.05.2008  22:41

        « Re: Dotz

        jako kola sou to fakt pekne hned kdyz sem je videl poprve v casopise tak sem fakt slintal ale musim ti rict ze ted uz je ma fakt kazdej smoula!!!u nas na nich jezdi A5,passat B5,dalsi asi na 5 autech co se pohybuji asi v okruhu 20km sem je videl ;-\
        • 00 Reagovat !

          foto

          "-- skrytý --" 16.05.2008  22:42

          « Re: Re: Dotz

          No a ?
          • 00 Reagovat !

            foto Ronnyp-RSKa-

            Ronnyp (RSKa) 16.05.2008  22:49

            « Re: Re: Re: Dotz

            no a nic jen to ze to je hodne rozsirene uz!ja osobne bych chtel byt vice originalnejsi!ale to je jen nazor vkusu :-!
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 16.05.2008  23:02

              « Re: Re: Re: Re: Dotz

              no vkusu sice jo ale taky peněz a hlavne toho abych mel co pul roku nove abych byl origo.
              Jako jsou auta na ktere se hodi takže pasat audi sup a myslim že pokud v okruhu 20km jsou ty kola jen 5krat tak to neni zaa tak moc
              • 00 Reagovat !

                foto Ronnyp-RSKa-

                Ronnyp (RSKa) 17.05.2008  13:29

                « Re: Re: Re: Re: Re: Dotz

                no ale vem to ze jeste nejsou na trhu nejak dlouho!jak je to vubec dlouho?2 mesice?asi bych rekl ze jo co jsem je videl poprve v casopise!jako sou fakt pekne no to se musi uznat :-!
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 17.05.2008  16:08

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotz

                  ja si spiš řikam aby na superbu enbyly k smichu přece jenom jsou hodně sportvovni a sup celkem usedly
                  • 00 Reagovat !

                    foto Ronnyp-RSKa-

                    Ronnyp (RSKa) 17.05.2008  17:14

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotz

                    tak to si nemyslim ale ja osobne bych na superba volil nejake plnejsi :-!
                    • 00 Reagovat !

                      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                      TurboKluk(smazat hodnoceni) 17.05.2008  20:09

                      « Re: Dotz

                      nevim co jsou plnejsi ale hodily by se tam nějake s širšíma paprskama a třeba jen 4 nebo 5
                      • 00 Reagovat !

                        foto Ronnyp-RSKa-

                        Ronnyp (RSKa) 17.05.2008  20:11

                        « Re: Re: Dotz

                        no jasny tak sem to mel na mysli!dokonce sem se i po nich dival co by se tam hodilo!kolikatky mas v planu?17? vic bych asi nesel
                        • 00 Reagovat !

                          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                          TurboKluk(smazat hodnoceni) 17.05.2008  21:10

                          « Re: Re: Re: Dotz

                          Ja už uvažoval i o 18 ale pak jsem tu myšlenku opustil, protože za 1/homologovane jsou jen 17
                          2/Nejsem příznicec nizkoprofilových pneu
                          3/vychazeji min o 1500kč na jedno kole dráž.
                          4/vyběr pneu v rozmetru 225 r18 je celkem maly
                          Takže budou 17-ctky
      • 00 Reagovat !

        foto Kysky

        Kysky 17.05.2008  16:11

        « Re: Dotz

        No, zatim všechno jiné jak Superb >:D NEjblíž je asi to Báwo :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

    Novic (Porsche team/GT-R team) 18.05.2008  13:40

    Sraz

    Ostravsky mini sraz.24.5 16:00.bude to v Havířově na parkovisti u Slávie.na smapy.cz zadej Havířov,Mšststká sportovní hala a pod tím pak uvidis takovy velky parking tak tam ;-) jestli se na neco budes chtit zeptat tak u focusmana v diskuzi nebo mne na icq 427-444-579 ;-) .
  • 00 Reagovat !

    foto Kubyyyk

    Kubyyyk 20.05.2008  20:16

    Čau bejku...

    ...k těm kolům. Dnes jasem viděl stejnýho Supa měl kola Dotz Mugello a byl BEST!!!!!!!!!

    [odkaz]

    V tom konfigurátoru si je najdi a obuj jako 18 nebo 19 palců!!
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.05.2008  14:20

      « Re: Čau bejku...

      moc dik ale ja asi do 18 nepujdu
      Ale jak vidim tak jsou i v 17 a nevypadaji spatne, jeste se mi hodne libi aez phoenif, nebo aez phoenix dark
  • 00 Reagovat !

    foto oco

    oco 04.06.2008  11:55

    nafta shell

    Musím ti dát zapravdu, že nafta od shellu je tižší, kdysi sem tankoval u OMW a jak jsem jednou natankoval na shellce, tak už jen tam :-)
    • 00 Reagovat !

      foto Roman30

      Roman30 04.07.2008  14:15

      « Re: nafta shell

      Ja tankujem naftu aj benzín iba na shellke. Len núdzovo na inej aj to len koľko treba a zbytok zase shell.
    • 00 Reagovat !

      foto Kysky

      Kysky 04.07.2008  14:19

      « Re: nafta shell

      dneska jsme byli natankovat na Shellu V-power a přijeli jsme tam a všude cedule-Shell není >:D Tak jsme natankovali až při zpáteční cestě. Joo hold, jaký je zájem o autíčka tomu nestačí konkurovat dodávka benzínu >:-[]
      • 00 Reagovat !

        foto Roman30

        Roman30 04.07.2008  14:20

        « Re: Re: nafta shell

        Tak tie prvé autíčka boli krajšie. :-)
        • 00 Reagovat !

          foto Kysky

          Kysky 04.07.2008  14:24

          « Re: Re: Re: nafta shell

          mylsíš úplně první? ty co byly beze zvuku pouze na natahování? :-) no je fakt že se mi tyt ose zvukem zdají takový odbytější...
          • 00 Reagovat !

            foto Roman30

            Roman30 04.07.2008  14:35

            « Re: Re: Re: Re: nafta shell

            Presne tie. Kľúčenky boli nic moc ale tieto autíčka sa mi ani nepáčia a ten zvuk, no neviem neviem.
            • 00 Reagovat !

              foto Deutscher

              Deutscher 07.07.2008  09:18

              « Re: Re: Re: Re: Re: nafta shell

              ja mám tiež tie prvé. ale veď na Shelkách ide hlavne o tie Smart Body. tiež musim uznať, že je tam veľmi kvalitná nafta aj benzín :yes: :yes: :yes:
              • 00 Reagovat !

                foto Kysky

                Kysky 07.07.2008  10:04

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: nafta shell

                no Smart body a jsou s nima problémy. tat'ka si je nechal zavést dal jim to aby mu objednali smart kartu a poslali poštou no a oni se na to vybodli a takovejch litrů jako bychom hodili z okna. Tak to ted'ka si nechává znova ale pošle to na Shell sám.
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.07.2008  11:23

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nafta shell

                  nechapu ja mam ted docasnou kartu kde se mi pisou body litry a cislo faktury a pak prijde karta na kterou nam ji nabijiu
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.07.2008  11:32

    CESTA DO CHORVATSKA

    Jeli jsme přes slovensko madařsko,slovinskou to jen kousek a pouze cestou tam a potom chrvatsko.
    Newim kde bydliš ale pro nas je jizda po maděrské dálnici zbytečna my jedeme Žilina ,Bratislava a Maďarsko pouze po nezpoplatněných cestach dálnice je tam myslim pouze na Budapest.
    Cestou zpatky jsme se vyhýbali slovinsku takže jsme mohli jet asi 5km po dalnici ale souběžně s i vede rychlostka takže bylo zbytečšné si kupovat tu jejich vignetu ale nakonec jsme stejne zkoncili na dalnici pac ti tatari maji zelenyma cedulema znacene normalni cesty a modryma dalnice takže naopak.
    • 00 Reagovat !

      foto Deutscher

      Deutscher 07.07.2008  19:28

      « Re: CESTA DO CHORVATSKA

      presne tak.... tie tabule raz naštvali aj mňa a presne sa mi stalo, že som šiel popri diaľnici a MAL som aj vignetu
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 07.07.2008  16:36

    XJ a Superb ve svatebním...

    ...pěkné foto :yes: Naše setkání v Kravařích bylo opravdu náhodné a oběma autům to na fotkách sluší (to tvoje bylo sice lépe umyto, ale na fotkách není rozdíl patrný). :-) Kdybys chtěl, můžeš mi poslat třeba 3 nejpovedenější fotky na xjadmin@auto.cz Ahoj a nechť Sup jezdí... :yes:
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 07.07.2008  16:57

      « Re: XJ a Superb ve svatebním...

      Bude ti stačit když je dám na 800*600 nebo chces plných pět mpx >:-[]
      celkem je tech fotek 12 každá ma 2,5mb pokud chces poslu ti je všechny, nemam s tim problem ;-)
      • 00 Reagovat !

        foto

        "-- skrytý --" 07.07.2008  18:23

        « Re: Re: XJ a Superb ve svatebním...

        800x600 bude úplně dostačovat. Díky.
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 15.10.2008  15:42

    hezká recenze

    Ahoj, moc hezky napsaná recenze! Sice Superby moc nemusím (ale to je můj názor, neříkám, že je to špatný auto, vím že není, ale mým favoritem a tak trochu snem je Octavia II), ale tvůj text se mi vážně moc líbil a pak si mě skoro vyrazil překvapením dech odkazem na moje stránky, prima překvapení :-) Díky, za pochvalu! A přeju mnoho spokojených kilometrů!
    P.S. přinutil jsi mě se zde na auto.cz zaregistrovat, abych Ti mohl napsat ;-)
  • 00 Reagovat !

    foto TurboSlecna

    TurboSlečna 21.10.2008  20:19

    Tak mě tu máš

    Jsem tady :-)
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.10.2008  20:26

    Pořád?

    a
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.10.2008  20:30

    Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

    >:-[]
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.10.2008  20:30

      « Re: Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

      Nebo mě tak napodlo třeba icq?
      • 00 Reagovat !

        foto TurboSlecna

        TurboSlečna 21.10.2008  20:32

        « Re: Re: Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

        hej, to byl první můj nápad a tys mi napsal, že tady...tož kuram, kde jsme????
    • 00 Reagovat !

      foto TurboSlecna

      TurboSlečna 21.10.2008  20:31

      « Re: Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

      tož tak kam???Blbý, že nemáš to icq!!!! ;-\
      • 00 Reagovat !

        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

        TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.10.2008  20:33

        « Re: Re: Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

        taK ŽE JSI TO TY SI HO ZAPNU
        • 00 Reagovat !

          foto TurboSlecna

          TurboSlečna 21.10.2008  20:33

          « Re: Re: Re: Ja spiš jestli nebude lepší jit někam na chat pač ta reakce nejsou nejrychlejší

          Děkuji, to bys byl velice laskav :yes: :yes: :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

    foto Poustnik

    Poustnik 05.11.2008  23:43

    HELP! Dneska už žádné bodování neřeším!

    Všichni, kdo dnes v noci chtějí ohledně tohoto problému něco vědět, ať se obrátí přímo na lampárnu!!!! Tam jim bude vše zodpovězeno!
    Jinak je 5 bodů za tohle auto dost málo, ale jsou horší věci na světě. Třeba nakažlivé nemoci. Ať slouží a nesouží. Hoj! :-)
    • 00 Reagovat !

      foto kaaST

      kaaST 07.11.2008  23:03

      « Re: HELP! Dneska už žádné bodování neřeším!

      No jisteeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 11.11.2008  21:15

    POLICIE 170KM/H

    první všíchni řvou že policajti maji slabe fabia, pak dostanou oktavka sice v strašném zbarvení a pak řvou že jezdí rychle
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

    foto marozKO

    marozKO 12.11.2008  12:06

    SuperB

    z diskuze u meho Fanouše:
    Clovece.. koukam na fotky.. uzasne.. musim si taky nekdy vyjet s Fanoušem a fotakem do prirody :). Skoda toho dieselu. I kdyz... doma mame taky OII s 2.0 TDi a clovek si na to zvykne, tak nevim. Necham si to jeste prolezet v hlave :).
    Mmx, co rikas na noveho SuperBa?.. podle me preskocili latku nastavenou timhle modelem a nastavili ji hoodne vysoko. Jediny jeho probloem je v tom, ze mu neslusi kazda barva. Ale to se da resit, ne?
    A prosimte.. nedavej tam zadny kridlo.. zkazis to ;)
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.2008  12:10

      « Re: SuperB

      křídlo ne jedně male lizatko přes kufr ale už i to zvažuju.
      Tak k novému superbu ai takhle už to neni vw ale audi- to mluví za vše a předek užasnej u napisu superb v švětlech mi kape slina interier--- bych tam i spal, jen ten zadek se mi nezdá.
      Co ten motor do superba? jaky bys doporučil
      • 00 Reagovat !

        foto marozKO

        marozKO 12.11.2008  14:30

        « Re: Re: SuperB

        hmm.. koukam na to. S tema motorama to je skutecne mizerie. A jestli rikas, ze ta 1,8T je poruchova (pac tu bych si asi poridil, ale musel bych to nejdrive ridit), pak tam clovek skutecne asi moc na vyber nema. Pac ten dvoulitr, resp 6V jsou podle meho moc penez za malo muziky. Takze.. asi nemam alternativu :-(
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.2008  14:36

          « Re: Re: Re: SuperB

          Jo v oktavce ten motor byl užasny měl jsem h tak vím v pasatu a audi byl uloženy podel a jel jak pila a v superbu je u plně na .....
          Ja jen at si nemyslíš že taky miluju těžkou frakci ale na výběr nebylo
          A to nevíš kolik stoji na ty 6v rozvody
          • 00 Reagovat !

            foto marozKO

            marozKO 12.11.2008  14:45

            « Re: Re: Re: Re: SuperB

            a kvuli cemu je ta 1.8T na h..?
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.2008  14:47

              « Re: Re: Re: Re: Re: SuperB

              je tam špatna elektornika pročti recenze zeptej v servise, pořád to hlasí chyby a pali to zapalovaci civky kdyby jen jednu za celou dobu ale je to celkem často
              • 00 Reagovat !

                foto marozKO

                marozKO 12.11.2008  14:59

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperB

                mno, tak potom to je zle no.. skoda. Mas tam za 10.. ukecal jsi me :-) (a porid si toho novyho ;))

                (mmx, kdyz jsme u toho hodnoceni. Ja osobne jsem se nikdy duvod hodnoceni jinych nedotazoval. A kdyz tak na to koukam.. cele mi to prijde vsechno jako desna fraska. Na co tu jem kdyz se tu s nim vseobecne tak kupci? Kdyz tu jsou lidi, kteri by ti za nizsi jak 10b nejradej utrhli hlavu? Prijde mi to smutne a osobne bych proste hodnoceni auta zrusil.)
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 12.11.2008  15:01

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperB

                  švohák je většinou klidny asi se špatně vyspal kvuli jedne hádce nezanevři na cele forum a pošli foto do soutěže, skopiruj tam jen odkaz fotky
                  • 00 Reagovat !

                    foto marozKO

                    marozKO 12.11.2008  15:07

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SuperB

                    ja nezaneviram na forum, ale na hodnoceni. Prijde mi to ulitle :-(
                    Jinak foto poslu vecer..
  • 00 Reagovat !

    foto misi-ce

    misi.ce 16.11.2008  23:31

    pořádný auto

    Bezvadná kytice >:D :yes: , "naše" nevěsty ví v čem se vézt :-) . Pěkná práce...
  • 00 Reagovat !

    foto positivemind

    positivemind 22.11.2008  11:48

    Nedvěd? Tedy medvěd!

    Kluku, ty jsi blázen! >:D chystáš se koupit Medvěda? Že jsi převlečen za medvěda? Nebo se chystáš uložit k zimnímu spánku?
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 22.11.2008  21:21

    Ostraváci poraďte

    Kde je nějaka pěkna plocha s asfaltem, kde by se dalo trochu zasmykovat ja mam pouze letiště ale asfalt je tam v strašném stavu a jinak se tam startuje na trávě a zapadnout nehodlám :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  12:01

    Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

    :yes:
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  13:38

      « Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

      :yes:
      • 00 Reagovat !

        foto Ronnyp-RSKa-

        Ronnyp (RSKa) 23.11.2008  13:40

        « Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

        mam to asi 60km >:D
      • 00 Reagovat !

        foto Poustnik

        Poustnik 23.11.2008  13:46

        « Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

        Já to mám 356 km. To je na americké poměry celkem okolí. Copa chceš???? >:D
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  14:11

          « Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

          Aby mi tam někdo očihl opuštěnou část letiště mošnov v letě tam, jsou motokary a v zimně by tam mohl TK trenovat :yes: :yes: :yes:
          • 00 Reagovat !

            foto Poustnik

            Poustnik 23.11.2008  14:17

            « Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

            Tak letiště neznám....A díky za fotku na titulce! Trénovat můžeš kdekoli, ne??? Zavři oči a Vrůůůůůůů!!!! ÍIIIIiii!!!! Vrm! Vrm!!! >:D
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  14:19

              « Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

              NO je pravda že když jsem vezl Ts domu tak jsem to bral od pangejtu k pangejtu. A někde před tescem se mi smykovat nechce
              • 00 Reagovat !

                foto Ronnyp-RSKa-

                Ronnyp (RSKa) 23.11.2008  19:24

                « Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                tak dojed k nam u nas je velke parkoviste dnes sem tam chvilku byl
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  20:20

                  « Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                  A to je kde???
                  • 00 Reagovat !

                    foto Ronnyp-RSKa-

                    Ronnyp (RSKa) 23.11.2008  20:58

                    « Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                    je to v Bystřici pod Hostýnem [odkaz]%20pod%20host… tady mas mapu at si to predstavis jak je to velke
                    • 00 Reagovat !

                      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                      TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  21:27

                      « Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                      [odkaz]%C5%A1nov@sss… />
                      Ronny asi tě dostanu myslím že ten mošnov je přece jen větší
                      • 00 Reagovat !

                        foto Ronnyp-RSKa-

                        Ronnyp (RSKa) 23.11.2008  22:00

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                        kecas neverim!!!! >:D >:D >:D
                    • 00 Reagovat !

                      foto Wawris

                      Wawris 30.11.2008  01:52

                      « Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                      Hehe... Jestli tam je tolik aut i v zimě, tak se tam někdy můžem sejít a hrát s autama pool >:D >:D Akorát by to chtělo vykopat 6 velkých děr
                      • 00 Reagovat !

                        foto Ronnyp-RSKa-

                        Ronnyp (RSKa) 30.11.2008  08:52

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                        tak to neeee ty auta tam vubec nejsou jen pokud se neco kona na sv.hostyne jinac ne
                        • 00 Reagovat !

                          foto Wawris

                          Wawris 01.12.2008  11:18

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                          Já to myslel v nadsázce :-) To parkoviště vypadá moc fajn... Škoda že není blíž :-(
                          • 00 Reagovat !

                            foto Ronnyp-RSKa-

                            Ronnyp (RSKa) 01.12.2008  22:56

                            « Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                            jasny no jako to parkoviste je mimo bystrici takze tam moc aut neparkuje nebo spis vubec
          • 00 Reagovat !

            foto PeT-a-RSKa-

            PeT-a (RSKa) 23.11.2008  21:26

            « Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

            Strejda dělá v mošnově na letišti,tak se Ti zeptám ;-)
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  21:44

              « Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

              Peto miluju te ale neříkej to TS
              • 00 Reagovat !

                foto PeT-a-RSKa-

                PeT-a (RSKa) 23.11.2008  22:10

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                >:D neboj nereknu
              • 00 Reagovat !

                foto Poustnik

                Poustnik 23.11.2008  22:27

                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                A já to prásknu!!!! Co mi dáš, aby ne???? 8-s >:D
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  22:30

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                  Poustník beru to sportovně ale za to že jsi nehlasoval máš u mě vroubek >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
                  • 00 Reagovat !

                    foto Poustnik

                    Poustnik 23.11.2008  22:58

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                    Jéééé.....ty na mě vytáhneš zase tohle....byl jsem bez připojení a tak jsem zobliga..... >:D Jen jsem se chtěl zeptat....nezazpíváš si občas operu??? Neměl jsi toho medvěda půjčeného díky své roli Jeníka v Prodané nevěstě??? >:D >:-[] 8-s
                    • 00 Reagovat !

                      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                      TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  23:03

                      « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                      Jsem muž operu neuznáváááám.
                      Ja ho mam z vinetua to byl ten medvěd co ho vinetu zranil když zachraňoval mšo či
                      • 00 Reagovat !

                        foto Poustnik

                        Poustnik 23.11.2008  23:11

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                        Jaký neuznávám??? opera je krásný umělecký útvar....I Olda Šetrný si jistě nějakou tu operu rád vyslechl, poté, co složil zuřivého Grizzliho holou pěstí.... >:D
                        • 00 Reagovat !

                          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                          TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  23:13

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                          Viděl jsi manituovu botu.
                          Poustniku tu soutěž ti nemam zazlé, vždyt te mam pořád jako hlavní foto
                          • 00 Reagovat !

                            foto Poustnik

                            Poustnik 23.11.2008  23:30

                            « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                            Manituova bota je nějaká indiánská opera????? >:D >:D >:D
                            • 00 Reagovat !

                              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                              TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  23:35

                              « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                              Tys to neviděl to je film o vinrtuovi a old surehandovi jak to bylo doopravdy
                              • 00 Reagovat !

                                foto Poustnik

                                Poustnik 23.11.2008  23:44

                                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                                Aha....to je něco jako uvádění slavných románů na pravou míru v Jiroutkově Saturninovi? :-) Neviděl jsem.
                                • 00 Reagovat !

                                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 23.11.2008  23:47

                                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je tu někdo z okolí MOŠNOVA????????

                                  Ti někdy pošlu posly. no nic valim zpat brou
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 29.11.2008  12:05

    Superb je Superb :-)

    Ahojda, Supíka jsem si chtěl taky pořídit, je to opravdu vydařené auto, mě osobně se stále moc líbí. Ale zůstávám u Roverů. :-) Ale stejně si mě nahlodal, tak se jdu mrknout na sauto >:D Ale opravdu jen mrknout, jsem se svejma miláčkama spokojenej >:-[] Tak přeji mnoho najetých km bez poruch a všeho špatného :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto s-mike-RSKa-

    s-mike (RSKa) 07.12.2008  21:53

    klobásky

    ojojoj. Klobásky, udírna.. dalsi nezdravy ale pro radost ze zivota zcela nezbytny reálie!! Ach jo, to teda doma nemam, bohuzel
    • 00 Reagovat !

      foto TurboSlecna

      TurboSlečna 07.12.2008  22:01

      « Re: klobásky

      TK: škoda, že nestíháme ten sraz, přivezli bychom výslužku.
      TS: já mám totiž ve čtvrtek zápočet, takže bych se ještě potřebovala učit :-)
      • 00 Reagovat !

        foto s-mike-RSKa-

        s-mike (RSKa) 07.12.2008  22:11

        « Re: klobásky

        premyslim, jestli neudelat vyjezdni zasedani.., t.j. sraz presunout do Háje
        • 00 Reagovat !

          foto TurboSlecna

          TurboSlečna 07.12.2008  22:13

          « Re: Re: klobásky

          Klidně udělejte zastávku, rádi vás všechny uvidíme...pro 4 auta dokonce suché stání ;-) ;-) ;-)
          • 00 Reagovat !

            foto s-mike-RSKa-

            s-mike (RSKa) 07.12.2008  22:21

            « Re: klobásky

            no tentokrat to urcite nevyjde, ale nikdy nerikej nikdy.. co je suche stani nevim presne, ale po poziti vetsiho mnozstvi klobasek prokladanyho jitrnicemi zpravidla ocenuji ja i kolegove spise suchy zachodek.. >:D

            preji priemnej vecer a dobrou noc, jdu pod duchnu!
        • 00 Reagovat !

          foto talio2

          talio2 07.12.2008  22:20

          « Re: Re: klobásky

          a odtud už jenom kousíček sem k nám .. do ČB >:D >:D
  • 00 Reagovat !

    foto talio2

    talio2 07.12.2008  21:54

    klobásky

    no dobře ty s těma klobáskama a jitrničkama tam... to muselo bejt pošušňáníčko.. blednu závistí :yes: :yes: >:D ;-)
    • 00 Reagovat !

      foto TurboSlecna

      TurboSlečna 07.12.2008  22:00

      « Re: klobásky

      To si piš, že to bylo pošušňání, jsem byla u toho, jsem přepapaná ještě teď a začínám hubnout >:D >:D >:D
      • 00 Reagovat !

        foto talio2

        talio2 07.12.2008  22:19

        « Re: Re: klobásky

        já bych se pro jistotu ještě nějakou klobáskou dorazil, na horší časy.. PS: do plavek je daleko nebo chystáte dovču ??

        Jdu si nechat zdát o klobáskách a jitrničkách mňam.. zítra mám zápočet ze statistiky tak se tohle snění bude hodit >:D
        • 00 Reagovat !

          foto TurboSlecna

          TurboSlečna 07.12.2008  22:23

          « Re: Re: Re: klobásky

          tak držím palečky, mě čeká ve středu z angliny a ve čt v hydrologie :-! >:D >:D
          • 00 Reagovat !

            foto talio2

            talio2 08.12.2008  08:52

            « Re: Re: Re: Re: klobásky

            díky, ve středu mám logistiku.. také držím palce
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 20.12.2008  16:02

    Tom swift očekávan

    Ty jakto že jsi mi ještě neoplácel hodnocení >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 21.12.2008  15:09

    Vybírám Foťák help???

    Na co se mam zaměřit, je lepší optický nebo elekt. stabilizator.
    A jaké značce mám důvěřovat???????? >:D
    • 00 Reagovat !

      foto Kubyyyk

      Kubyyyk 21.12.2008  16:13

      « Re: Vybírám Foťák help???

      U s-mika máš u mě doporučení :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto jouda-AlkoholixXx-

    jouda(AlkoholixXx) 25.12.2008  13:06

    zrcatko

    Čau můžu se tě zeptat co si vyváděl s tim zrcátkem, mam ho dole naprásklý teda teď už i zalepený, ale nechce se mi kuli tomu kupovat celý nový.
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 25.12.2008  18:19

      « Re: zrcatko

      NO vyčkej dva dny dnes jsem si dovezl tmel se skelným vláknem tím to z vnitřníé strany zpevním,potom kytem vyplním ten ulomený kousek nakonec klasicky natříkam plničem a pak lak.
      Ale takhle si to zatím jen představuju, a ted to spiše vezmu jako připravu na natrazním, když zdupu zrcátko tak si koupim nove kryty v imitaci karbonu za 800/- ale narazním by uz byl dražší.
      • 00 Reagovat !

        foto jouda-AlkoholixXx-

        jouda(AlkoholixXx) 26.12.2008  06:59

        « Re: zrcatko

        Jo to jo kryty stojí pár babek s nárazníkem je to už horší, ale dá se sehnat kdyžtak nějakej starší ne?
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 26.12.2008  12:27

          « Re: Re: zrcatko

          no tak stejně bych si ho přelakoval sám takže si už mužu udělat tenhle, no uvidím jak to pujde včera jsem sehnal dalsí tmel od BODY s sklelným vláknem přímo na opravu plastu tak uvidíme
          • 00 Reagovat !

            foto jouda-AlkoholixXx-

            jouda(AlkoholixXx) 26.12.2008  12:47

            « Re: Re: Re: zrcatko

            Tak to jo to seš dobrej že si to i sám lakuješ já myslel, že to necháváš někde dělat. Pak napiš jak si dopad.
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 26.12.2008  15:08

              « Re: Re: Re: Re: zrcatko

              Tak koukni do galerie před dovolenou a svatbou kterou jsem vozil jsem lakoval ten přední a myslím že to dopadlo celkem dobře, jen nemam k dispozici lakovaci box takže je problém s muškama 8-s
  • 00 Reagovat !

    foto Martin911Turbo

    Martin911Turbo 01.01.2009  13:07

    2009

    Vše nej v novém roce! :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto Asphalte-MoDo

    Asphalte MoDo 04.01.2009  12:57

    Asphalte hodnocení

    Nebudu si delat zle tak tu odůvodním:

    Auto 6 - zpravidla mám radeji sportovneji ladena auta, ktera dobre akceleruji a také brzdí. Nemám rád masivitu tohoto Ceskeho snu. Nemám rád ani prezdívku Superbída. A nemás ani top stav.

    Fotky 8 - chybí mi foto zavazadlového prostora a se sklopenými sedackami. Fotky jsou malé. A fotky jídla a pejsků mě nezajímají.

    Recenze 7 - vyjádření maminky je úplně mimo mísu. Recenze je roztěkaná a moc dobře se nečte. Často uhýbá k jinému tématu.
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 04.01.2009  13:04

      « Re: Asphalte hodnocení

      děkuji za odivodněni, u auta nic neudělam každy ma svuj styl.
      U foto ti velmi rád vyhovím, zadní sedačky se složit nedají fotky budou male i dále bohužel tak jako všichni mam omezene možnosti podle schranky.
      Pejsek patří k mě a moji rodine a vzhledem k tomu že zde mam prátele tak jsem je zde uveřejnil, jidlo je prostě recese myslim že pokud je navíc tak to nevadi ale každy ma jíny názor.
      Recenze uznávam ta už je horší musim na ni zapracovat.
      Velmi děkuji a jsem rád že je tu i někdo slušny kdo umi napsat proč a také poradit. :yes:
      • 00 Reagovat !

        foto Asphalte-MoDo

        Asphalte MoDo 04.01.2009  13:06

        « Re: Re: Asphalte hodnocení

        Rozhodne hodnoceni bylo prumerem 7 tzn. nadprumerne.
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 04.01.2009  13:12

          « Re: Re: Asphalte hodnocení

          Jen je škoda že jsi nehodnotil trovhu za jin situace a ješte k tomu vozu mam taky raději sportovni auta ale ničit si zada 5 hodin denně v M3 no nevím koho z nás by to bavilo.
          A nenazýval bych superba českým snem protože jeho historie sahá celkem hluboko a jeho tradice není nejmenší.
          • 00 Reagovat !

            foto Asphalte-MoDo

            Asphalte MoDo 04.01.2009  13:16

            « Re: Re: Re: Asphalte hodnocení

            Naštěstí mám auta dvě tak M3 může odpočívat. Také bych jí nerad trápil každý den, ikdyž M3 je narozdíl od jiných velmi pohodlná.
    • 00 Reagovat !

      foto Ivanuska-Matej-RSka-

      Ivanuska_Matej ( RSka) 04.01.2009  13:16

      « Re: Asphalte hodnocení

      asphalte: spravne ... vsetci by sme si mali vziat s teba priklad konecne sem prisiel niekto a ukazal nam vsetkym ako sa to ma robit... niekto kto tu bol ked sme my este "tahali kacera po stavbe" :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

    foto SR20

    SR20 06.01.2009  18:47

    re:SZ proč takové krásné hodnocení?

    citujem:
    " No myslím že by bylo na místě napsat proč takové krásné hodnocení??? :yes "

    6 - za auto. No, je to stary Suberb. Takze vlastne faceliftovany este starsi passat, teda nic svetoborne. Nie zle auto, ale v mojom okolo na mom jazdi spusta sedlakov/buranu, takze tak.
    10 - za fotky. Podla mna slusne fotky. Podstatne lepsie, nez napriklad moje. Takze tolko k fotkam.
    9 - za recenziu. Vcelku nadpriemerna, ale na TOP este nieco chyba. Tolko moj nazor.
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  18:54

      « Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

      Tak takové vysvětlení jsem jeětě neslyšel takže protože v tvém okoli jezdio v superbu spousta buranu a sedláku tak ma můj superb 6 tak hodnotíš auto nebo své okoli?
      A pls co si mam představit pod pojmem buran nebbo sedlák, pokud jen to že žiju na vesnici tak jsem sedlák???
      • 00 Reagovat !

        foto Dylan-McKay

        Dylan McKay 06.01.2009  19:01

        « Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

        >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  19:03

          « Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

          šviháku klidně se mužeš přidat ja tě taky nemam v umyslu vyhodit >:D >:D >:D >:D
      • 00 Reagovat !

        foto SR20

        SR20 06.01.2009  19:57

        « Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

        k superb-om v mojom okoli
        Stiahnute okna a tuc-tuc muzika aj pri teplotach opod nulou. Komplet cierne okna, 19/20" audi replica elektrony, bull bar vpredu, 2x2 vyfuky vzadu, ... apod. Odfotim, potom dodam fotomaterial. To sa slovami celkom dobre opisat neda.

        Berem to skor tak, ze superby, ktore vidim, kupuju ksichty ako nahradu bavorakov na robenie dojmu na okolie.
        Je to tak, ze superb nemam zafixovany v gebuli ako nejake extra auto. Skor sa mi asociuje podobne ako stary zigulak s bandou Romov z Jarovnic.

        P.S.
        Je to iba auto, naozaj nemienim nikoho urazat, neber to osobne.
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  20:08

          « Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

          připadá ti muj superb s 19 a 20 kolama a 4 vyfukama a komplet černé okna
          Jako promin ale prosim ohodnot moje auto jsme totiž na ma.cz, nenech se zmast tím že někdo v tvem okoli jezdi a tuc tuc.
          To bych třeba žadnemu bmw nemohl dat pěknou znamku protože v tom jezdí jen namyšlenci :-)
          • 00 Reagovat !

            foto

            "-- skrytý --" 06.01.2009  20:20

            « Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

            TK... Keby si bol medzi top 10 a chcel by si sa tam udržať, tak toto pochopím, ale máš odtiaľ relatívne ďaleko, tak načo riešiš, či za auto dostaneš 8, alebo 6 bodov? Recenziu a foto ohodnotil adekvátne a tým myslím, že ohodnotil tvoju prácu, za to by si mal byť rád. A hodnotenie auta?? Načo sa za to hádať? ;-)
            • 00 Reagovat !

              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

              TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  20:28

              « Re: Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

              petic ja se za hodnoceni auta nikdy nehadal vždy prostě někdo napsal duvod a ja jsem byl rád že mám nový pohled na věc.
              Top 10 tak něják neřeším jsem realista a vím že je tu mnoho lepších auta ktera tam patří než muj superb.
              Ani s asfaltem jsem se nehádal a tam ty duvody hodnoceni mohly být i podivné,ale to je jedno.
              Tobě se vysvětlení kolečka libí ja se nehádám jen se to snažím pochopit :-)
          • 00 Reagovat !

            foto SR20

            SR20 06.01.2009  20:26

            « Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

            OK
            Ukecal si ma.
            10 by som dal, keby som byval napriklad v Tokiu a Superb by bol pre mna neobycajne a nadherne auto. Zatial sa dohodnime na 8.
    • 00 Reagovat !

      foto Kubyyyk

      Kubyyyk 06.01.2009  20:29

      « re:SZ proč takové krásné hodnocení?

      No a? Já dostal od nějakýho paka samý jedničky heč >:D
      • 00 Reagovat !

        foto SR20

        SR20 06.01.2009  20:32

        « Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

        Pac mas hnusnou Ibizu. On krasnyho Superba.
        • 00 Reagovat !

          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

          TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  20:35

          « Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

          tak teda děkuji vidím že opravdu jsou slováci rozumní někdy i rozumnější než češí
          • 00 Reagovat !

            foto SR20

            SR20 06.01.2009  20:39

            « Re: SZ proč takové krásné hodnocení?

            To nie je narodnostou.
            Necham sa rychlo ukecat. Hen minule ma tak zena ukecala a uz mam tri deti.
            • 00 Reagovat !

              foto Vette

              Vette 06.01.2009  21:00

              « Re: Re: SZ proč takové krásné hodnocení?

              :):):) aspon mate doma veselo :-)
        • 00 Reagovat !

          foto Kubyyyk

          Kubyyyk 06.01.2009  20:47

          « Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

          Nejseš tak trochu ofouklej????
          • 00 Reagovat !

            foto SR20

            SR20 06.01.2009  20:54

            « Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

            No habla.
            • 00 Reagovat !

              foto Kubyyyk

              Kubyyyk 06.01.2009  20:55

              « Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

              Bóže to je zas nějakej pán >:D
              • 00 Reagovat !

                foto SR20

                SR20 06.01.2009  20:58

                « Re: Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

                Clovece, pokazil si mi pekny pokus o vtip. Uz 2x.
                • 00 Reagovat !

                  foto Kubyyyk

                  Kubyyyk 06.01.2009  21:02

                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

                  A tys nepochopil můj >:D >:D >:D
                  • 00 Reagovat !

                    foto SR20

                    SR20 06.01.2009  21:12

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

                    No, Ty si mi nejaky suteren!
                    • 00 Reagovat !

                      foto Kubyyyk

                      Kubyyyk 06.01.2009  21:15

                      « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

                      Jsem SUVerén >:D
      • 00 Reagovat !

        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

        TurboKluk(smazat hodnoceni) 06.01.2009  20:38

        « Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

        nic si z toho nedělej to zmizí jdu se kouknout kdo ti to zkazil
        • 00 Reagovat !

          foto Kubyyyk

          Kubyyyk 06.01.2009  20:47

          « Re: Re: re:SZ proč takové krásné hodnocení?

          Uživatel "pilsner"
  • 00 Reagovat !

    foto MichalSN

    MichalSN 27.01.2009  19:19

    recenzia

    tak som to presiel ...
    nevravm ze moja recnezia je skvela ... vsetko je len moj nazor ako by si mal postupovat ak chces mat ozaj skvelku recenziu.
    par rad:
    1. recenzia ma mat spad,to sa da dosiahnut len pribehom.. vsetko ma na seba nadvazovat.. pis aj radosti a zazitky s autom .. co ta bavi a v com ti robi radosti.
    2. fotky - pouzit fotak s viac megapix.
    3. fotky - ´umelecke´ teda len umelecke...
    4 fotky - velaaaa to vsetkych bavi,,,
    5. stretnutie s nejakym dobrym auto z macz. a opat FOTENIE.. rozsirit o to galeriu...
  • 00 Reagovat !

    foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

    TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  21:39

    flammer

    Proč jsme odešli
    • 00 Reagovat !

      foto Flammer-RSKa-

      Flammer (RSKa) 30.06.2009  21:42

      « Re: flammer

      svihak nas nechcel ;) , tak predsa sa nebudeme niekde tlacit kde nas nechcu ;)
      • 00 Reagovat !

        foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

        TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  21:44

        « Re: Re: flammer

        normalne bych souhlasil ale toho neberu važne ale ok. no ted pojedu do bulharska nemas nejake info?
        • 00 Reagovat !

          foto

          "-- skrytý --" 30.06.2009  21:48

          « Re: flammer

          v bulharsku som nikdy nebol , ale ked mas navigaciu tak by nemal byt problem ;) ovsem neviem ako su natom dialnice krajin cez ktore budes prechadzat
          • 00 Reagovat !

            foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

            TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  21:49

            « Re: Re: flammer

            no ja se nejvic obavám rumunska jako obavam je to takove nejneznamější čast pro me
            • 00 Reagovat !

              foto

              "-- skrytý --" 30.06.2009  21:50

              « Re: Re: Re: flammer

              a sakra prave som prezradil svoju identitu grrrr!!!!!!!
              • 00 Reagovat !

                foto Flammer-RSKa-

                Flammer (RSKa) 30.06.2009  21:51

                « Re: Re: Re: Re: flammer

                no rumunsko toho by som sa obaval i ja , neni ina varianta cesty do bulharska len cez rumunov?
                • 00 Reagovat !

                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  21:55

                  « Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                  newim snad ukrajina nebo tak něco na mapu jsem jeste nekoukal jeste že mam usporný český vuz s velkou německou nadrží takže ujedu na natankovani kolem 1200km takže tam ani nezastavim
                  • 00 Reagovat !

                    foto Flammer-RSKa-

                    Flammer (RSKa) 30.06.2009  21:57

                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                    no to mas vyhodu , ale moze sa stat ze cez cestu budu lemovat kolajnice a naraz niekde uprostred cesty budu zavory cervene svetla a vlak , a musis tak ci tak zastavit
                    • 00 Reagovat !

                      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                      TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  22:00

                      « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                      jako jo no to stači když bude v lese přes cestu auto ale dost fuj takové myšlenky
                      • 00 Reagovat !

                        foto Flammer-RSKa-

                        Flammer (RSKa) 30.06.2009  22:03

                        « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                        ok budeme mysliet pozitivne, prave som pozeral na google mapy , a mas tam este variantu cez srbsko, draha cca aspon s vtacej perspektivy vyzerala tak isto, ale zas srbsko a rumunsko neviem ci niesu si seberovne >:D
                        • 00 Reagovat !

                          foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                          TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  22:08

                          « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                          no nevim jestli radsi rumunsko přece jenom v srbsku jeste nedavno bl kfor- znamy co je vojak řikal že super ale bez samopalu že nevychazeli
                          • 00 Reagovat !

                            foto Flammer-RSKa-

                            Flammer (RSKa) 30.06.2009  22:11

                            « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                            aha tak to meni situaciu , na tvojom mieste si kupim letenky v predpredaji ich kupis aj za dobre ceny :-)
                            a mas pokoj s cestou
                            • 00 Reagovat !

                              foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                              TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  22:13

                              « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                              no ale nechsi utect takovou projíždku, A navic ja bch tam 14 dni bez auta jen na hotelu zbláznil
                              • 00 Reagovat !

                                foto Flammer-RSKa-

                                Flammer (RSKa) 30.06.2009  22:17

                                « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                                no taka cesta moze byt nieco uzasne ale aj poriadne nebezpecne, ale drzim palce nech ti to vyjde a dojdete tam i spat bezproblemov
                                • 00 Reagovat !

                                  foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

                                  TurboKluk(smazat hodnoceni) 30.06.2009  22:19

                                  « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                                  jako zas těším se třeba přes transylvaske alpy, doufam že tio bude super
                                  • 00 Reagovat !

                                    foto Flammer-RSKa-

                                    Flammer (RSKa) 30.06.2009  22:22

                                    « Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: flammer

                                    tak drzim palce a hlavne potom sem nahod nejake tie fotky alpy a podobne, idme uz off zajtra tazky den, tak cau
  • 00 Reagovat !

    foto blow-k

    blow!k 11.09.2009  10:34

    Moc pěkný:)

    Moc pěkný auto, a dobrá recenze, akorát si oprav to zrychlení protože se na stovku nedostane za 9,5 ani omylem (myslim že zrychlení je 10,1 nebo tak nějak)... já s 2,5 tdi 120 kW to dám za 9,2
  • 00 Reagovat !

    foto

    "-- skrytý --" 15.02.2010  12:07

    ....

    Zajímavý video,je vidět,že je velkej problém dostat takovou loď a ještě předokolku do pěknýho smyku.... Ale co mě rozesmálo je,že i přes ten vítr je slyšet ten chrochta pod kapotou :-) >:D
    • 00 Reagovat !

      foto TurboKluk-smazat-hodnoceni-

      TurboKluk(smazat hodnoceni) 09.03.2010  21:22

      « Re: ....

      Si piš nafta se nezapře, ty ono otočit to není zas takový velký problém i na celkem malém prostoru, drifty na videu nejsou nic moc spíš proto že dráha ne které jsme byli je celkem rozbita, a i přes nizoučké rychlosti to odnesla jedna pneu boulí.
  • 00 Reagovat !

    foto Wawris

    Wawris 08.05.2010  00:32

    Stodolní...

    Zdar, tos byl ty dneska v noci, koho sem potkal u křižovatky na vodárně?
  • 00 Reagovat !

    foto Ricardo

    Ricardo 05.02.2011  14:34

    POZOR NA FIRMU TURBO REPAS z Lichnova!!!

    TurboKluk vám posílá tento [odkaz] - varování se špatnými zkušenostmi s jedním servisem
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

reklama

Vyhledat podle modelu
Vyhledat pouze:

Další auta majitele
reklama





Blesk.cz

Zemřela tanečnice Markéta Kyliánová: Dožila se 104 let

Zemřela tanečnice Markéta Kyliánová: Dožila se 104 let

Ve věku 104 let zemřela v pátek meziválečná tanečnice Markéta Kyliánová, jež vystupovala pod uměleckým…

Letadlo s policisty se zřítilo do moře: Záchranáři našli kusy těl

Letadlo s policisty se zřítilo do moře: Záchranáři…

Indonéští záchranáři dnes našli části těl v moři v oblasti, kde v sobotu havarovalo policejní letadlo se 13…

 

iSport.cz

ONLINE: Liberec, Brno i Sparta prohrály, Olomouc drtí Litvínov 7:1

ONLINE: Liberec, Brno i Sparta prohrály, Olomouc…

V nedělním 27. kole Tipsport extraligy se nedařilo favoritům. Z prvních pěti týmů prohrály celkem čtyři. Spartě…

SESTŘIHY: Pražská S dotahují lídra, duel Plzně odložen, Příbram vydřela bod

SESTŘIHY: Pražská S dotahují lídra, duel Plzně…

Fotbalisté Sparty přezimují v ePojisteni.cz lize na třetím místě. Rozhodlo o tom jejich vítězství nad Teplicemi…

 

Reflex.cz

Budou žít Češi na Měsíci? Evropská kosmická agentura tam chce postavit vesnici

Budou žít Češi na Měsíci? Evropská kosmická agentura…

Když loni v červenci nastoupil Němec Johann-Dietrich Wörner na místo generálního ředitele Evropské kosmické…

Týdenní dekomprese: Znásilnil Marlon Brando herečku Schneiderovou kostkou másla?

Týdenní dekomprese: Znásilnil Marlon Brando herečku…

Digitální herci budou super, protože nebudou remcat a bonzovat na úchylné režiséry. Vítejte u Týdenní…

 
 
reklama