Ohodnoťte auto a recenzi (jak hodnotit?)
více bodů = lepší hodnocení
9,70 Ohodnoťte toto auto - přihlaste se.
Hodnoceno: 44x.
Upozornění: hodnotit mohou jen uživatelé Moje.auto, kteří mají zveřejněn svůj automobil.

Fiesta SportEdition X je limitovaná séria v počte 20 ks pre Slovensko . Auto má nadštandartnú výbavu grátis v hodnote 3000 Eur.
Prvý krát som ho videl v Bratislave na parkovisku, prešiel som okolo , zabrzdil a cúvol. Urobil som si hneď foto ... to som ešte netušil, že sa za pár týždňov zastavím v predajni Ford a začal som si obzerať len tak Fiestu a spomínať akú krásku som videl vtedy a tam ... a zrazu to prišlo ! Počúvam : "od dnes sú v predaji , je ich 20 kusov a .... " a už to bolo jasné ! Láska na prvé počutie, ani mi minutu som nezaváhal a urobil som dobre :-) lebo nám je spolu fajn !
==Motor=
Neuveriteľne pružný motor 1,6 Ti-VCT s výkonom 120 PS nemá problém poriadne rozhýbať 1000 kg karosériu tohto trojdverového Forda.
=Farba=
Žiarivo biela farba WHITE FROZEN nenechá nikoho chladným a sedí trojdverovej verzii vážne super!
=Jazda=
Prikrčený športový podvozok dodáva autu skvelé jazdné vlastnosti .
Prejazd zákrutami na 205 širokej pneumatike je vážne zážitok, začnete si v každej zákrute viac a viac dovolovať a Fiesta sa len usmieva ... ovládateľnosť Fiesty mi vyhovuje na 100%, všetko ide ľahko a plynule . Fiesta tejto generácie je oveľa väčšie auto ako by sa mohlo zdať na prvý dojem, takže ani vyšší sofér nemá problém sa usadiť za volant.
Akcelerácia ma príjemne prekvapila a to ešte šetrím motor v "zábehu" . Rád sa necháva vytáčať, nevadí mu keď idete stále od 5000 do 6000 otáčiek . Nefňuká, nevzdychá ...
=SPOTREBA=
Pri kombinovanej jazde na prvých 1000 km mám rovných 7,0 L . Ak by som jazdil ako deduško stlačím to pod 6 hravo . Ale toto auto sa narodilo na to, že po zábehu bude papať minimálne 8 !
=Športový vzhľad=
V servise mi namontovali výfuk REMUS, ktorý dotvára celkový športový zážitok z jazdy . Na elektronický posilňovač riadenia novej generácie (EPAS) som si zvykol do 5 minút, v spolupráci s trojramenným volantom je jazda hrou !
=EASYFUEL=
Fiseta je vybavená bezvíkovým otvorom nádrže EASYFUEL, ktorý zabraňuje nechcenému načerpaniu nesprávneho druhu paliva.
=RÁDIO=
Níkdy som nemal rád originál rádio v aute, vždy to bolo o tom, ako a kde ušetriť . To však v tomto aute nie je pravda ! Audio vstup a USB vstup sú príjemným sprestrením AUDIO sústavy, ktorá hrá nadpriemerne . Spolu 6 reproduktorov je celkom dobre rozmiestnených, hudba je počúvateľná aj pri vyššej hlasitosti.
Používanie USB kľúča ma prekvapilo, externý vstup AUX funguje rýchlo a presne. Po opätovnom zasunutí USB si dokonca rádio pamätá kde má pokračovať. Ovládanie na volante je jednoduché a nevadí ani pri športovej jazde. Na veľkom displeji rádia sa môžete vyblázniť s rádiotextom a podobnými chuťovkami. Konečne rádio, ktoré nechcem hneď prvý deň vyhodiť von :-)
=Výbava ako dospelé auto=
- ESP/IVD vrátane TCS
- brzdový asistent EBA
- ABS + elektronický systém EBD
- vypínateľné ESP
- výstražná funkcia svetiel pri núdzovom brzdení
- kožený 3 ramenný volant nastaviteľný vyśkovo aj pozdĺžne
- kožená riadiaca páka a rukoväť parkovacej brzdy
- športové hlinikové pedále
- ozdobné chrómové lišty prahov s nápisom FIESTA
- 2 predné airbagy, 2 bočné + kolenný airbag vodiča
- SGL5 centrál na DO + 2 ks sklopný kľúč + alarm
- el. vonkajšie zrkadlá so smerovkou
- elektrické okná
- predné hmlovky s čiernym obrysom
- tónované sklá od B stĺpika
- športové nárazníky
- kryty prahov
- športové krídlo s tretím brzdovým svetlom
- zadný difúzor
- ovládanie na volante
- 17" disky na pneu 205/ 40 R 17
- športový znížený podvozok
- špeciálny nemetalický lak
1.) Neočalúnená zadná strana zadných sedadiel !
2.) Kombinácia čiernej a modrej látky predných sedadiel kazí celkový dojem, pretože čierna látka s guličkovým vzorom sa zbytočne hore na sedadle rozširuje ...
3.) Neodpustiteľná chyba !!!
Stierače na prednom skle sú pod urovňou vyhrievania skla a mrznú príšerne ! Každých 5 km som dnes musel zastaviť a oklepať ich !!!
4.) Ďaľšia smutnosť : pravá tryska pri -7st.C prestáva fungovať ... ľavá aj pri -17 ide ..
5.) Dvere ... nikomu sa na tomto trojdveráku nepodarilo zavrieť dvere na prvý krát. Dvere sú dlhé a vnútorná rukoväť dosť vpredu. Chce to len zvyk a dúfať, že ešte sa to časom "vychodí" .
Je nové, servis ho ešte len bude čakať .
Predaj prebehol nad očakávanie, ponúknuté doplnky, poistenie aj samotné odovzdanie v AUTO KOIŠ v Bánovciach nad Bebravou na 1+ .
tych ventilov nemas nahodu len 8? Autor: crambery Datum: 26.06. 23:10
Re: Koiš Bánovce Autor: MATO707 Datum: 18.12.2009 19:33
Koiš Bánovce Autor: Iudex Datum: 18.12.2009 19:26
Re: PumaSpeed.uk Autor: ypsilon Datum: 18.12.2009 17:32
PumaSpeed.uk Autor: MATO707 Datum: 18.12.2009 17:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malý bílý dravec ... Autor: mehturt Datum: 18.12.2009 14:01
Re: Re: spatreno Autor: ypsilon Datum: 18.12.2009 10:59
Re: Re: Re: Re: Malý bílý dravec ... Autor: blahys12 Datum: 16.12.2009 15:23
Re: Re: Re: Malý bílý dravec ... Autor: Kcko Datum: 16.12.2009 14:22
Re: Re: Malý bílý dravec ... Autor: blahys12 Datum: 16.12.2009 11:06
Re: Malý bílý dravec ... Autor: blahys12 Datum: 16.12.2009 08:35
Auto super! Ale recenzi trochu rozveď a dej spoustu fotek.. Autor: Thomasino Datum: 15.12.2009 22:01
Malý bílý dravec ... Autor: FRPE Datum: 15.12.2009 21:58
Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem! [nepřihlášený | přihlásit | zaregistrovat]
přidáno: 21.9.2008 |
majitel: Laconi |
příspěvků: 44
hodnocení auta čtenáři: 9,93 b. |
spokojenost majitele: 10 b.
přidáno: 4.5.2009 |
majitel: Harweyko |
příspěvků: 46
přidáno: 26.2.2009 |
majitel: SadloST |
příspěvků: 140
hodnocení auta čtenáři: 9,92 b. |
spokojenost majitele: 10 b.
přidáno: 26.12.2007 |
Další auta tohoto uživatele:
Ford Mustang bodů: 9,87 komentářů: 28
Ford Focus II 1,6 TDCi bodů: 9,62 komentářů: 22
spolehlivost:
Auto je zatiaľ nové, postupne budem skúmať spoľahlivosť .
praktičnost:
Fiesta SPORT nie je rodinné auto, preto ako "tretie" auto do rodiny je praktické až moc .
prostornost:
Pre dvoch cestujúcich v predu poskytuje priestor až nad limit v tejto triede .
jízdní vlastnosti:
jízdní komfort:
Auto je tvrdé na 17-kach diskoch a na športovom podvozku, miluje diaľnice !
provozní náklady:
náhradní díly:
výkon motoru:
Dostačujúci výkon na 1000 kg ľahké auto ! Aj napriek tomu po zábehu dostane úpravu od PUMASPEED.UK na 140 PS .
spotřeba:
Vynkajúca spotreba na prvých 1000 km : 7,9 L
hlučnost motoru:
Motor je v základe tichý a má kľudný chod.
kvalita sedadel:
brzdy:
Tento malý Fordík má síce vzadu bubny, ale brzdy sú až prekvapivo dobré .
zavazadlový prostor:
Nič moc ...
celková spokojenost:
láska na prvé počutie ...
Chcete zde mít také váš inzerát a platit pouze za kliknutí?
Více o programu Autoklik| Bomba, to chci. |
akční nabídky
o serveru |
inzerce |
kontakt
Sledovanost AUTO.CZ měří NetMonitor | SEO by TRUSTIA | V březnu 2010 navštívilo Auto.cz 397.612 reálných uživatelů (2.391.940 návštěv za měsíc).
AUTO.CZ abroad: autoinfo.pl Doporučujeme: invia.cz | frogu.cz | autofun.cz | auto.auteo.cz
Our partners: autobild.de | autobild.dk | autobild.es | autobild.ee | autoweek.nl | autoexpress.co.uk | autoplus.fr | autoswiat.pl